Tjihuksi Akademiet

Tjihuksi Akademiet er en RPG-side der foreår på kampskolen i Tibet.
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Kajira K'saar

Go down 
ForfatterBesked
Mejse10Antal indlæg : 2
Join date : 25/09/08
Age : 25
Geografisk sted : Flakkebjerg Efterskole, Slagelse:D

IndlægEmne: Kajira K'saar   Tors sep 25, 2008 6:44 pm

Navn: Kajira K’saar

Kaldes: Jira

Alder: 15

Køn: Kvinde

Personlighed: Jira er en meget mistænksom person, som kan være svær at blive ven med. Hvis det, på trods af hendes mistænksomhed, lykkes en at blive venner med hende, er hun enormt loyal. Hun betragter det at forråde sine venner som en dødssynd.
Hun stoler meget på sine instinkter, især i kamp. Selv når hun er i sin menneskeskikkelse bevæger hun sig lidt som en panter, og det er tydeligt at se, at hun føler sig bedst tilpas i dyreskikkelse.

Baggrund: Jiras familie kommer fra en fattig landsby i bjergene. Hun har 3 søskende, en storebror, en storesøster, og en lillebror. Hun har altid gået sine egne veje, og har ikke tilbragt meget tid sammen med familien. Hun havde en bedste veninde ved navn Lilje, som boede på en stor gård i nabodalen. Da hun fyldte 10 år, gav Lilje hende en hest, en sort hingst, som hun kaldte Kaliahn.
Hun fandt først ud af at hun kunne forvandle sig, da hun var 11 år gammel. Det skete efter et skænderi med moren, som var vred over at hun ikke passede sine pligter derhjemme, men løb rundt ude i skoven og legede. Jira blev rigtig vred og såret, og løb hjemmefra. Hun løb og løb, ind i skoven, lige glad med hvor hun løb hen. Hun var ikke sikker på hvornår, men på et tidspunkt løb hun på fire poter i stedet for to fødder. Overraskelsen fik hende til at falde over de alt for mange ben og tumle om på jorden i en kaskade af visne blade og støv.
Panikken meldte sig først, da hun efter et kort øjeblik fik rejst sig og fik overblik over hvad der var sket.
Hun var en panter. En stor, sort, pelset panter. Og hun anede ikke hvordan det var gået til.
Hun anede heller ikke hvordan hun skulle blive sig selv igen.
Det skete dog heldigvis af sig selv da hun begyndte at falde til ro igen. Siden begyndte hun at eksperimentere, men fandt ud af at hun kun kunne forvandle sig, når hun var stærkt følelsesmæssigt oprørt. Når hun var vred, eller ked af det, eller meget glad.
En anden ting hun begyndte på, var at spare sammen til at kunne gå på Tjihuksi akademiet. Hun købte våben, to dolke, der er krumme som en panters kløer, og et sværd. Hun trænede med dolkene, og prøvede også at træne med sværdet, men dét var en ting hun havde svært ved – hun vidste intet om sværdkamp, og der var ingen i landsbyen der kunne lære hende det.
Men da hun fyldte 13 år, og altså var gammel nok til at blive optaget, løb hun ind i et problem. Hendes mor blev syg, og hun blev nødt til at passe hende – begge hendes ældre søskende og hendes far arbejdede for at forsørge familien, og hendes lillebror var for ung til at tage det ansvar.
Morens sygdom var alvorlig, og da familien ikke havde penge til medicin, blev hun bare svagere og svagere, indtil hun døde, to år senere.
Den dag Jiras mor døde, løb hun i sin dyreform. Hun løb gennem skoven, længere end hun nogensinde havde løbet før. Hun løb uden at tænke, uden at se tilbage, uden stop. Uden at være bevidst om det, havde hun besluttet at hun ikke ville vende tilbage.
Da hun langt om længe stoppede op, gik det op for hende, at hun var i nabodalen, hvor Lilje boede. Hun var løbet rundt i bjergene og var kommet ind i dalen fra en anden side end hun plejede. Hun skiftede tilbage til menneskeform, og gik hen til Liljes gård. De to havde længe planlagt at de skulle rejse til akademiet sammen, men Lilje havde ventet da Jiras mor blev syg. Nu lod hun Jira græde ud inden hun foreslog, at de skulle tage af sted. Det var på det tidspunkt det gik op for Jira, at hun ikke ville tage hjem igen. Hun hentede sin hest og sine våben, og var ellers klar til at tage af sted. Lilje havde pakket og taget hjertegribende afsked med sin familie, og så drog de ellers af sted mod Tjihuksi Akademiet.

Udseende: Ikke så høj, slank men muskuløs, kort sort, lidt pjusket hår, med en lang tynd fletning bag til. Går som regel i sort bluse med hvide kanter, og løse sorte bukser holdt oppe med et bælte. (billede kommer op når jeg har et)

Forvandlingsdyr: En stor, sort panter.

Dyr: En sort hest ved navn Kaliahn.

Ejendele: Sit tøj, sin hest, to krumme dolke, et sværd.

Styrker:
 Kan bruge sine to dolke på en meget farlig måde.
 Er god i ubevæbnet nærkamp.
 Har gode instinkter – ved som regel hvornår det er klogt at handle, og hvornår det ikke er.
 Dygtig rytter
 Er lærenem – kommer nok til at lære flere styrker på akademiet.


Svagheder:
 Har svært ved at få venner
 Har ikke lært at kæmpe med sværd endnu
 Har ikke kontrol over sin forvandling endnu
 Kan være ret asocial
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://kalindra.forum-motion.com/
Fimpe
Admin
avatar

Antal indlæg : 62
Join date : 09/07/08

IndlægEmne: Re: Kajira K'saar   Tors okt 02, 2008 2:34 pm

Godkendt (;

_________________
Gemt væk i nattens skygger,
og glemt af hver en ven.
forgæves sidder jeg og trykker
på kald op knappen igen

Jeg hører kun en svag dudden
ingen svare på mit kald
Jeg gemmer mig bag hætte kutten
og siger at de skal

ber en sidste bønd og venner
før håbet slipper op
hvor er alle dem jeg kender?
står der på ønskelistens top.

fimpes karakter
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://tjihuksi.danskforum.net
 
Kajira K'saar
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Tjihuksi Akademiet :: Tjihuksi :: Karakter-
Gå til: