Tjihuksi Akademiet

Tjihuksi Akademiet er en RPG-side der foreår på kampskolen i Tibet.
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Gabriel Keshet.

Go down 
ForfatterBesked
Gabriel

avatar

Antal indlæg : 8
Join date : 03/10/08
Age : 30
Geografisk sted : Mørke.

IndlægEmne: Gabriel Keshet.   Søn okt 05, 2008 10:06 pm

Navn: Gabriel Keshet.

Kaldes: Hollow.

Alder: 17.

Køn: Mand.

Personlighed: Gabriel er i reglen høflig anlagt, af sin opdragelse. Dog kan han virke abnormt arrogant og kynisk overfor mennesker han ikke kan lide. Han er ærlig og ligger ikke låg på sine meninger og holdninger. Han holder stærkt fast på sine værdier og man kan nemt støde ham på disse. Nogle vil måske mene, at han virker kølig og følelsesforladt, men det er han bestemt ikke. Dette ville være en fejlvurdering af ham. Selvom Gabriel kun sjældent taler om dybere følelser og emner, så kan det ske indimellem, hvis man kender ham godt nok. Selvom han virker som en mand, fuld af mistillid og mistroiskhed på andre mennesker, så kan man sagtens vinde han tillid og gøre sig gode venner med ham. Han tager let på fornærmelser og lader sig i normen ikke mærke af disse. I hans hoved har han et strengt billede af, hvordan mennesker bør være. Hvis der så er nogle imbecile bavianer der ikke passer ind i det billede, kan han finde på at håne dem, når chancen byder sig. Noget Gabriel elsker særligt højt, så er det katte. Man ser ham oftest i selskab med sin killing, frem for i selskab med andre mennesker. Dette er ikke fordi, at han ikke lyst til at snakke, han ved blot ikke hvad han skal tale med andre mennesker om. Han taler generelt sjældent om sig selv, men holder meget af at lytte til andre. Gabriel har altid haft svært ved det sociale liv og har dermed aldrig rigtigt haft nære venner. Han vænnede sig i en ung alder til, at mennesker kom og gik. Derfor binder han sig nødigt til dem.

Baggrund: Gabriels baggrund er meget kompliceret. Han levede lykkeligt med sin familie i sin barndom. Det vil sige, indtil da hans fader døde af en sygdom, da Gabriel var omkring otte år. Siden da, havde han kun sin moder. Han har ingen søskende, men har dog en onkel. Denne har han ikke nogen kontakt til.
Som før nævnt, har Gabriel altid haft svært ved det sociale liv. Selvom der skal meget til før det sker, så havde han tendenser til det voldelige, hvilket kostede ham mange problemer som barn. Det er dog gået af ham i hans voksne alder. Hans fader død tog hårdt på Gabriel, da de stod meget nær. Gabriel har dog den mening at det gik værst udover moderen, som kort efter faderens påbegyndte sit drikkeri og senere tøjteri.

Udseende: Håret er langt, vildt og sort. Hans krop er let muskuløs, dog uden at være direkte pumpet. Gabriels ansigt er smalt, kindbenene let tydelige og læberne smalle. Hans ansigtstræk er for det meste rolige og fattede og ligeledes er hans bevægelser. Hans øjne er sølvfarvede, med en sort ydre ring. Næsen er en anelse spids og hvis et smil nu og da tegner på hans læber, er det ofte meget afdæmpet. Han ser for det meste altid alvorlig ud og man hører ham sjældent le. Han er ikke helt uden humor, slet ikke, men han har mange gang svært ved at blive direkte fornøjet.
Man ser ham oftest i en hvid skjorte, hvor de øverste knapper er åbne og iført et par sorte bukser. Han går ikke direkte op i sit udseende, hvilket man tydeligt bemærker ved hans negle. Disse er mange gange bidt helt til bunds.

Forvandlingsdyr: Sort kat, med sølvfarvede øjne.

Dyr: Gabriel har en hvid killing.

Ejendele: En lille dagbog, som han ofte skriver i.

Styrker: Gabriels styrke er nok hans evne til at bevare roen, uanset hvor kritisk en situation måtte være. Derudover er han vældig ferm til at behandle sår og andre skavanker.

Svagheder: Gabriels værste svaghed, er svagheden og mennesker – især børn - der græder eller er ulykkelige.

Andet: Han er meget glad for kirsebær.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Fimpe
Admin
avatar

Antal indlæg : 62
Join date : 09/07/08

IndlægEmne: Re: Gabriel Keshet.   Ons okt 08, 2008 3:54 pm

Godkendt (;

_________________
Gemt væk i nattens skygger,
og glemt af hver en ven.
forgæves sidder jeg og trykker
på kald op knappen igen

Jeg hører kun en svag dudden
ingen svare på mit kald
Jeg gemmer mig bag hætte kutten
og siger at de skal

ber en sidste bønd og venner
før håbet slipper op
hvor er alle dem jeg kender?
står der på ønskelistens top.

fimpes karakter
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://tjihuksi.danskforum.net
 
Gabriel Keshet.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Tjihuksi Akademiet :: Tjihuksi :: Karakter-
Gå til: