Tjihuksi Akademiet

Tjihuksi Akademiet er en RPG-side der foreår på kampskolen i Tibet.
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Hélianthe Annuel Panther

Go down 
ForfatterBesked
Liantha

avatar

Antal indlæg : 10
Join date : 15/10/08

IndlægEmne: Hélianthe Annuel Panther   Ons okt 15, 2008 2:52 pm

Navn:
Hélianthe Annuel Panther.

Kaldes:
Liantha, Ann og Panter.

Alder:
15 år.

Køn:
Kvinde.

Personlighed:
Liantha er temmelig ligeglad med fremmede. Hun kan virke kold og ond første gang man møder hende og prøver at snakke til hende. Hun har haft det svært tidligere, derfor behandler hun folk hun ikke kender dårligere end de egentlig fortjener. Men hvis man har tålmodighed til at blive hendes ven og faktisk bliver hendes ven, så kan man få de gode sider frem i hende. Så er hun nemlig glad, griner og smiler hele tiden til denne ven. Hun ville ofre sit liv for hendes venner, så meget vil de betyde for hende. Hun virker ret isoleret og indelukket, så derfor er det meget svært at blive hendes ven, have ondt af hende eller holde af hende. Hun kan godt lide at være provokerende og svare igen, men på en anden side så HADER hun når andre folk er provokerende og svarer hende igen. Hun hader folk som taler grimt, nedladende og hånende til enten hende selv eller andre. Sommetider kan hun faktisk finde på at støtte vedkommende som der bliver snakket ned til. Hvis hun bliver meget hidsig eller vred, så kan hun faktisk blive voldelig. Hun skal bruge en god ven for at styre sig selv. Måske lyder hun som en trist person man ikke gider at snakke med... Men som sagt har hun også goder sider af sig selv. Hun kan være det blideste og gladeste væsen i hele verden.

Baggrund:
Liantha var et uønsket barn. Hun havde 5 andre søskende - de var dog ikke uønskede. Faderen og moderen (James og Natalie Panther) udstødte derfor Liantha med det samme. Hver dag var hun tvunget til at gøre rent, rydde op og lave alle huspligterne i hele huset. - Og hun fik ikke noget som helst for det. Hun virkede mere som en slave, der skulle behandles så dårligt som muligt, end at hun virkede som et medlem af den stolte familie Panther. Hun havde heller ikke nogen venner. Børnene i nabolaget havde udpeget hende til at være 'Den Onde Heks'. De mobbede hende med hendes kulsorte, lange hår og de røde glimt i hendes øjne. For hver dag der gik blev hun mere og mere indelukket. Til sidst stoppede hun med at snakke. - Ikke fordi hun ikke kunne, men fordi hun kort sagt ikke havde lyst. Hun adlød ordrer fra sine forældre uden nogen indvendinger og hun ignorerede de forfærdelige ord som børnene skreg til hende og hun ignorerede også al den forfærdelige vold hun blev udsat for af de dumme børn. Hun tænkte altid kun på 2 ting, hvis ikke hun bare var tom i hovedet. De to ting var: Selvmord og at komme væk. Til sidst, på hendes 14 års fødselsdag, stak hun af. Hun kunne ikke klare det mere. Hun cuttede sit lange hår af og begyndte at træne med sine daggerter og kasteknive. Det var våben som hun havde fundet på gaden. I lidt over et år rejste hun rundt i verden før hun fandt Tjihuksi Akademiet. - Det reddede hendes liv.

Udseende:
Liantha er meget bleg i huden - nærmest helt grå. Hendes hår er kulsort - lidt mørkeblåt-sort-agtigt (på billedet er det bare lyset der får det til at se gråt ud) - og det er pjusket, kort og rodet. Hun har en lidt lille pande som er dækket af hendes sorte pandehår. Hendes øjne er mørke med et uhyggeligt, rødt glimt i hvert øje. Sommetider har hun mørke rander under øjene, men det kan ske at hun er helt frisk og ikke har dem. Hendes næse er rimelig lille og sød, og det er hendes mund også. Man skulle tro at hendes læber var røde, men i stedet har de en mørk, kedelig grå-agtig farve. Hun har en lang, fin hals og når hun strækker den for at se over en mur eller sådan noget, ser hun ret nysgerrig men samtidig snu ud. Hun har en atletisk, tynd krop, hendes ben er lange og tynde - men de kan løbe stærkt! Hendes fingre er også noget man lægger mærke til. De er længere og tyndere end normalt, og de har et godt greb. De kan holde hårdt fast om ting m.m. Hun har også ekstra lange negle, som underligt nok slet ikke er skrøbelige, men ret robuste. Hun går kun i mørke og kedelige farver og helst i bare tæer...

Forvandlingsdyr:
Liantha er snu, hurtigt, stærk både fysisk og psykisk, hun er god til at bevæge sig lydløst, hun er god til at klatre og derfor er der kun et dyr der passer til hende. En panter.

Dyr:
Liantha har en trofast ulv ved navn Loup, som følger hende gennem tykt og tyndt, både når hun er i panterskikkelse og når hun er i menneskeskikkelse. Hun fandt ham i en skov da hun rejste rundt i verden.

Ejendele:
En daggert, to kasteknive, sorte sjaler, bånd og tørklæder og det hun har på af tøj.

Styrker:
~ Løber hurtigt og lydløst.
~ Har en høj koncentrationsevne.
~ Har bedre og skærpede sanser end de fleste andre.
~ Stoler ikke på folk. (Både svaghed og styrke, valgte at skrive den her).
~ Har et stærkt sind.
~ Er fysisk stærk.
~ Er god til snigangreb og snigmord.

Svagheder:
~ Har et stort temperament.
~ Er en dårlig taber.
~ Er indtil videre dårlig med sværd.
~ Er indtil videre dårlig med bue og pil.
~ Har svært ved at arbejde sammen med andre.
~ Vil altid have sin vilje.

Andet:
Liantha HADER sit rigtige navn, Hélianthe Annuel, og hun er slet ikke stolt af det. Selvom det ikke var hendes forældre der bestemte det, men en ganske sød person, så synes hun ikke at navnet passer til hende. Hun fortæller det næsten aldrig til nogen og hun bliver stiktosset hvis der er nogen der kalder hende det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Fimpe
Admin
avatar

Antal indlæg : 62
Join date : 09/07/08

IndlægEmne: Re: Hélianthe Annuel Panther   Fre okt 17, 2008 5:45 pm

Godkendt (;

_________________
Gemt væk i nattens skygger,
og glemt af hver en ven.
forgæves sidder jeg og trykker
på kald op knappen igen

Jeg hører kun en svag dudden
ingen svare på mit kald
Jeg gemmer mig bag hætte kutten
og siger at de skal

ber en sidste bønd og venner
før håbet slipper op
hvor er alle dem jeg kender?
står der på ønskelistens top.

fimpes karakter
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://tjihuksi.danskforum.net
 
Hélianthe Annuel Panther
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Tjihuksi Akademiet :: Tjihuksi :: Karakter-
Gå til: