Tjihuksi Akademiet

Tjihuksi Akademiet er en RPG-side der foreår på kampskolen i Tibet.
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Naruto Shinobiland

Go down 
ForfatterBesked
Katsurou
GæstIndlægEmne: Naruto Shinobiland   Fre jan 30, 2009 12:57 am"Og hvis Arvingen viser sig, at være det første geni i Tusinde År
der er i stand til at vække
Yamata no Orochi's kræfter, således skal Den genoprette dem til fulde."

- Legend of the Tailed BeastsVelkommen til Naruto Shinobiland, Danmarks hidtil største og mest omfattende online Naruto RPG!

Siden fik for nylig helt eget domæne.

Siden er naturligvis baseret på NARUTO, vor tids mest populære manga. Historien foregår et stykke inde i Naruto Shippuuden.

Akatsuki Organisationen er i fuld gang med deres planer om at overtage Shinobi Verdenen og rykker snart ud for at jage Jinchuuriki til deres dystre formål...

Orochimaru lurer som den skjulte fare i Otogakure, og ingen har nogen anelse om hvilken grusom hævn han planlægger over Konoha...

Midt i denne tumult er Uzumaki Naruto tvunget til at bane sig igennem den blodige strid ved hjælp af sin Way of the Ninja, men tingene er ikke længere så simple, som da han var tolv. Og er Konoha virkelig et sikkert sted for ham at befinde sig nu om dage...?Naruto Shinobiland er en organiseret, voksende side med daglig aktivitet. Den tilbyder detaljeret info om Naruto verdenen og hvordan den fungerer. Der bliver administreret globale plots, såsom krige og Chuunin Eksamen.

Der er oftest mindst én admin på, som er parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Derudover er alle medlemmer rare og hjælpsomme. Ytringsfriheden er i kraft, så længe folk behandler hinanden ordentligt.

Nybegyndere såvel som RPG veteraner er velkomne her. Du behøver ikke være en geeky narutard for at kunne lege med - der er altid mulighed for at få hjælp og der bliver hele tiden tilføjet nye guides, der forklarer hvad det dér ninja halløj nu er for noget.

Udenfor RPG'et er der desuden sektioner, hvor man kan diskutere nye chapters af mangaen, skrive fanfictions eller bare hyggesnakke. Ellers er der altid C-boxen at fjolle rundt i, som befinder sig nederst på hjemmesiden. Selv hvis du bare er nysgerrig, så skader det ikke at hilse på os - vi (bortset fra Kisame) bider ikke :3

Du kan vælge at spille en canon karakter, såsom Kakashi eller Sasori. Du kan vælge at spille en Kage eller et selvopfundet medlem af Inuzuka klanen! Måske vil du opfinde din helt egen klan eller egne jutsuer? Meget er muligt, så du skal bare prøve dig frem!

God fornøjelse! Vi glæder os til at spille med dig!
Tilbage til toppen Go down
 
Naruto Shinobiland
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Tjihuksi Akademiet :: Uden for spillet :: Reklamer-
Gå til: